Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί σχεδιάζουν και υλοποιούν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

Με κεντρικό σύνθημα  «το μέλλον έχει όνομα. Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία», κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε από τις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο το σήμα εκκίνησης της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την 25η Γενάρη και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο γενικός συντονισμός της προεκλογικής καμπάνιας βρίσκεται εντός της Κουμουνδούρου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χαράσσει επικοινωνιακή του στρατηγική εκ των έσω, με δικές του δυνάμεις, χωρίς τη συμβολή διαφημιστικής εταιρείας.

Στη «μάχη» της επικοινωνίας έχει ριχτεί σύσσωμο το «κόκκινο επιτελείο», το οποίο απαρτίζουν ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ο υπεύθυνος Οργανωτικού Τάσος Κορωνάκης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  Αλέκος Καλύβης.


Πάνος Σκουρλέτης

Αλέκος Καλύβης


Τάσος Κορωνάκης


Με τα έως τώρα δείγματα γραφής η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επικεντρωθεί σε συνθήματα που θα παραπέμπουν στο συναίσθημα της αισιοδοξίας που προσδίδει η αλλαγή στην κυβέρνηση με μια πιθανή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν θα εμπεριέχει αρνητικά μηνύματα για τη Νέα  Δημοκρατία.

Αντιθέτως, η καμπάνια θα επικεντρωθεί στην παρουσία του κ. Αλέξη Τσίπρα, που θα «σηκώσει» προσωπικά μεγάλο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας.

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας -μεταξύ άλλων- βρίσκεται και ο Ηλίας Χρονόπουλος, που έχει διατελέσει Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ και για πολλούς είναι ένας από τους «κόκκινους χάκερ» καθώς είναι expert στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ηλίας Χρονόπουλος
Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται και ο Γιάννης Αλμπάνης, και είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την καμπάνια από το left.

Άγγελος Τσέκερης
Στο δυναμικό τέλος της εν λόγω προσπάθειας μετέχει και ο Άγγελος Τσέκερης-  ο οποίος βοήθησε και την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη τον περασμένο Μάιο, ενώ κεντρικό ρόλο έχει και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.
ΣΤΕΛΛΑ Α.ΓΚΑΝΤΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου